keskiviikkona, tammikuuta 28, 2009

Reiki

Minulta on kyselty mitä Reiki on. Kysymys on niin suuri että vastausta pitää ihan hiljentyä miettimään.

Reiki on kaikkiallista elämän energiaa. Maailmankaikkeus on täynnä erilaisia energioita Reiki on yksi niistä. Kaikki ympärillämme on energiaa, se ei koskaan häviä, vaan ainoastaan muuttaa muotoaan. Reiki on turvallista. Se antaa hoidettavalle sitä mitä hän sillä hetkellä on valmis vastaanottamaan ja mitä hän eniten tarvitsee.

Hoidon lisäksi Reiki on myös henkisen kehityksen polku tai hiljaisuuden tie. Reiki ei ole uskonto. Japanilainen opettaja Mikao Usui jäljitti ja elvytti Reikin perinteen. Hän tunsi että hänen oli opetettava oppilailleen ja potilailleen tietty henkinen asenne, jotta paraneminen voisi olla pysyvää.

Reikin periaatteet:

Tänään kiitän monista siunauksistani.
Tänään en murehdi.
Tänään en ole vihainen.
Tänään teen työni rehellisesti.
Tänään olen ystävällinen kaikille olennoille.


Mitä Reiki on tuonut minun elämääni?
Olen huomannut että murehdin asioita huomattavasti vähemmän nyt kuin aikaisemmin. Asioilla on tapana järjestyä. Ei aina niin kuin me itse haluaisimme, mutta kyllä ne jotenkin järjestyvät. Asioiden murehtimisella voi saada myös vahinkoa. Ne asiat mitä eniten ajattelemme tulevat vähitellen todellisuuteen. (Lue Rhonda Byrnen kirja Salaisuus, siinä on kerrottu vetovoiman laista. )

Yksi suuri asia on myös se että kiitän itseäni onnistumisista. Monesti käsityöläiset vähättelevät aikaan saannoksiaan, vaikka heidän kättensä jälki on todella hienoa. Paljon on kuitenkin vielä tehtävää ja kasvettavaa, mutta olen matkalla kuitenkin kohti parempaa.


Ei kommentteja: