sunnuntaina, tammikuuta 04, 2009

Hyvää Uutta Vuotta!

Hupsista nyt on jo uusi vuosi! Mitä tapahtuikaan vuonna 2008

Alku vuosi oli vaikea, helmikuussa uupumus iski ja kaaduin sängyn pohjalle. Muistan aika vähän alkuvuodesta, vain sen suunnattoman väsymyksen. Vähitellen kevään aikana alkoi väsymys hellittää, aurinko paistoi ja sulatti lunta. Ensimmäiset krookukset nostivat päätään sopivasti syntymäpäiväni aikaan. Toukokuussa heräsin unestani ja aloin haaveilla uudesta alusta. Kesäkuussa tyhjensin varaston, heinäkuussa teimme remonttia ja sain Enkelihuoneen. Elokuussa Mummo joutui sairaalaan ja syyskuussa hän muutti Ukin luo taivaan kotiin. Lokakuussa aloitin yritystoiminnan ja syntyi Pienen Pieni Enkeli. Marras- ja joulukuu mennä hurahtivat siivillä yritystouhuissa.

Vuodesta 2008 opin sen että silloin kun väsyttää on levättävä. Pötkötyspäivän varusteisiin kuuluu tyyny ja tilkkupeitto, eikä mitään muuta. Kunnon torkkujen jälkeen voi harkita uusia torkkuja tai jos seikkailumieli iskee niin nousta vaikka ylös ja käydä jääkaapilla! Meillä äiti ihmisilläkin on lupa välillä olla tekemättä yhtään mitään.

Kaikkea hyvää teille kaikille vuoteen 2009 ja kohti uusia seikkailuja!

1 kommentti:

katrilli kirjoitti...

Hei Ystäväni !

Paljon on sinullekin tapahtunut viime vuonna! Olet ihan oikeassa, että myös meillä äiti-ihmisillä on oikeus olla väsyneitä. Ja silloin kun väsyttää, on levättävä ilman neuletta, virkkausta tai tilkkulehtiä. Kiitos ystävyydestäsi, se on tärkeä voimavara minulle !

Enkeleitä elämääsi !

Halauksin Katrilli