keskiviikkona, heinäkuuta 23, 2008

Keskiviikko 23.7.2008


Remppa on nyt valmis! Vaikka tämä on ollut mukavaa touhua ja olen nauttinut tekemisestä on se väsyttänyt aika tavalla. Tilkkutöissä ja timpurin hommissa on aika paljon samaa, mitat ja leikkaukset on oltava tarkat että saumat tulevat kohdalleen. Eilen otin vapaapäivän kaikesta ja kävin nuoremman tyttären kanssa Kajaanissa kyläilemässä ja kauppakävelyllä. Kiertelimme huonekalukauppoja. Etsin sopivaa hyllyä enkelihuoneeseen, mutta en löytänyt juuri sitä oikeaa.



Tässä Enkelihuoneen pöytä ja tuolit paikallaan. Teekutsut onnistuvat jo. Tervetuloa!

Tuolien tyynyihin löytyi sopivan vahva ruusukangas. Olen ostanut sen joskus tytöille housukankaaksi. Kangas miellytti pieniä tyttösiä, mutta nyt nuoret neidit nyrpistelivät nenäänsä kun kyselin haluaisivatko he hienot ruusupöksyt.



Liinan kirjailut ovat tässä. Liina on valmistunut n. 10 vuotta sitten helteisenä kesänä, kun mies oli päivät marjametsässä ja minä olin tyttöjen kanssa kotona. Liina ei ole ollut vielä pöydällä se on aina vain odottanut sopivaa paikkaa.



Osa kalusteista puuttuvat vielä, mutta sopiva vaaleanpunainen matto löytyi.
Verhotangot on jo tilattu, verhokangas on vielä jossakin kaappien kätköissä.


Ensimmäinen enkeli on muuttanut uuteen kotiin. Kiitos lahjoittajalle!


Löysin kätköistäni Helsingin ostoksia NQT- tapahtumasta toukokuulta 2005. Ihastuin silloin pieniin kirjontatöihin. Tähän pussukkaan oli norjankieliset ohjeet ja tarvikkeet. En enää muista miltä valmis pussukka näytti tilkkupäivillä, tälläinen on minun pussukka. Kirjontakuviosta tein taskun. Tämä pussukka valmistui maalin kuivumista odotellessa.

Ei kommentteja: