sunnuntaina, tammikuuta 09, 2011

Hyvää Uutta Vuotta

Vuosi vaihtui ihan yllättäen. Mitä muistoja jäi vuodesta 2010?

Tammikuun tilkkunäyttelystä ei ole kuin pieni hetki. Tuntuu että vasta eilenhän ripustelin tilkkuja kirjastoon. Olen saanut pitkin vuotta hyvää palautetta näyttelystä. Rohkaiseva palaute antaa uskoa ja uskallusta suunnitella uusia tilkkuja ja uutta näyttelyä. Missä ja milloin ne ovat esillä on vielä arvoitus.

Suuri saavutus oli myös esikoisen päästötodistus keväällä. Sivusta seuraajana ei minulla ole mitään ansioita asiassa, mutta olen hyvin onnellinen ja ylpeä lapsestani.

Kesällä kuvioihin tuli työ Käsikkäin myymälällä. Minusta ei koskaan pitänyt tulla kauppiasta, mutta niin nyt on vain päässyt käymään. Suurin anti on ollut kaikki ne ihmiset joita tapaan, jokainen päivä on erilainen ja aina uudet ihmiset. Usein vapaapäivinäkin löydän itseni myymälältä.

Käsityöt ovat painottuneet enemmän neulomuksiin. Pieniä sukkia, lapasia, hattuja, villapukuja on syntynyt lukematon määrä. Minun on iltaisin saatava neuloa sohvan nurkassa. Tuntuu niin rauhoittavalta kun saa nollata päänsä ja samalla syntyy jotain uutta ihan huomaamatta.

Olen todella onnellinen että olen saanut tehdä työkseni sitä mitä olen aina halunnut tehdä. Työ ei tunnu työltä vaan lomalta.

Vuoteen 2011 toivon meille kaikille onnen ja seikkailujen täytteisiä päiviä. Kaikkea hyvää kaikille meille!

Ei kommentteja: